Branex Shoes International

Branex International represent Branex Shoes. Zij zijn onder andere in de productie van bio-orthopedische zolen en sandalen gespecialiseerd. De managers van Branex Shoes hebben al vele jaren aanzienlijke ervaring in de schoenenproductie in Europa. Hierdoor zijn zij in staat om superieure productkwaliteit te bieden, tegen de laagst mogelijke prijzen.

Om producten te creëren die het leven gemakkelijker en beter maken voor onze klanten, hebben we in Elche (de schoenhoofdstad in Spanje), gespecialiseerde en ervaren adviseurs ingehuurd om de productie zowel te monitoren als controleren.

Zolen

Onze orthopedische en semi-orthopedische inlegzolen (binnenzolen) zijn gemaakt van natuurlijk rubber, kurk granulaat en natuurlijk leder of volgens de materialen die door onze klanten worden gekozen en in overeenstemming met de regelgeving van de Europese Unie.

Voor uitzonderlijk comfort, hoge functionaliteit en buitengewone kwaliteit hebben we voor onze klanten verschillende mogelijkheden gemaakt om uit te kiezen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

- Orthopedische inlegzolen: op maat gemaakt voor de klant.
- Semi-orthopedische inlegzolen
- Zacht - teder
- Semi-hard aangenaam
- Binnenzolen
- Uitneembare inlegzolen

Wij staan volledig open voor de eisen en keuzes van onze klanten.

Sandalen

Onze orthopedische sandalen zijn van hoge kwaliteit, modieus en gemaakt in verschillende categorieën beschikbaar:

- Bio-orthopedisch: (Alle producten die in contact komen met de huid van de voeten zijn van natuurlijke grondstoffen gemaakt.)
- Orthopedisch: ( Zooloppervlakken zijn gemaakt van natuurlijk leer.)
- Klant: ( Afgestemd op de keuze van de klant.)

Call or mail us